Dell laptopok 2018-ban

Sokszor merül fel az a kérdés, hogy "Milyen laptopot vásároljak?" A Dell márka megbízható, a cég profi gépeket készít, melyek között szinte bármilyen árkategóriájú modell megtalálható. Az olcsó laptopok között is találhatunk olyat, melynek kiváló az akkumulátora, a drága gépek pedig minden igényt kielégítenek.

Dell laptop vásárlása

Válogatás a legjobbak közül

A laptop vásárlás bonyolult és körültekintést igénylő folyamat. A legjobb típus kiválasztása a megfelelő áron sok utánajárást és kutakodást igényel, ezért itt segítünk megtalálni a számodra legjobb géptípust. Megbízható és profi laptop gyártó a Dell cég, mely hosszú évek óta megtalálható a piacon. Lássunk néhány érdekes típust.

Dell XPS 13 kettő az egyben

A laptopvásárlás előtt meg kell határozni a célt, melyre az új kütyüt használni szeretnénk. A mobilitás szinte minden mobil számítógép esetében fontos. A könnyű hordozhatóság feltétele az alacsony súly ás a kis méret. Az XPS 13 értelemszerűen 13 hüvelykes kijelzővel kapható. A hibrid laptop előnye, hogy nem csak hagyományos, hordozható asztali számítógépként használható, hanem táblagép funkcióban is helytállhat. A filmnézéshez „sátor” formára hajtható gépet ezer dollár körül szerezheted be.

A laptop hardvere szerényebbnek tűnik a hasonló, hagyományos gépekhez viszonyítva. 1,2GHz Intel Core i5-ös processzort kapott, 8GB RAM-mal és 256GB SSD-vel. Kényelmi szolgáltatásként említhetjük az érintőkijelzőt és a billentyűzet világítást. A Dell gépekhez opcionálisan vásárolhatunk tollat is. az Active Pen a kijelzőn való könnyebb munkát biztosítja.

DELL XPS 13 2in1 laptop elsősorban úton lévők számára, üzleti utazásokhoz ideális eszköz.

Többfunkciós dell kütyü

Egy olcsó és könnyű Dell laptop

A Dell Inspiron 11 3000 egy olcsó, kisméretű laptop, mely az egyik legjobb választás a 2017-es kütyük közül, ha valami igazán olcsót keresel. A 200 dolláros kis laptopban Intel Celeron N3060-as processzort szerelt a gyártó. 2GB memória és 32GB háttértár áll a vásárló rendelkezésére, ami meglehetősen vékonyka. A leírások szerint azonban remek az audio teljesítmény.

Az apró, műanyag burkolatú notebookot több színben is megvásárolhatjuk, a gyerekek, fiatalok számára ideális választás olcsósága és könnyűsége miatt. Az eMMC tárhelynek köszönhetően gyors és energiatakarékos a gép, nem beszélve az alacsony súlyról. A kütyü sok előnye közül kiemelhető még a rendkívül hosszú akkumulátor üzemidő. A laptop képes majdnem 14 órán keresztül működni a beépített áramforrására támaszkodva. Az olcsóságnak persze ára van, a beépített web kamera például mindössze 0,9 megapixeles felbontással rendelkezik.

Dell laptopok leírása és bemutatása 2018-ban a boltokban. Sokszor merül fel az a kérdés a vásárlóknál, hogy "Milyen laptopot vásároljak, melyiket éri megvenni?" A Dell márka megbízható és nagy múltú, a cég profi gépeket készít, gyárt és szerel össze, melyek között szinte bármilyen árkategóriájú modell megtalálható. Az olcsó laptopok között is találhatunk olyat, melynek kiváló az akkumulátora, a drága gépek pedig minden igényt kielégítenek és hosszú távú garanciát is kaphatunk rájuk. Ha szeretnél néhány további témáról is olvasni, az alábbiakat ajánljuk: laptop vásárlás Budapesten, Dell notebook, legjobb laptop modell, laptop választás okosan, Intel processzor.